Sjeti se kakva si bila kao djevojčica

djevojčica

Sjećaš li se svog djetinjstva? Boja koje su te okruživale, mirisa koje si upijala? Kakva si djevojčica bila? Jesi li bila mirna, tiha i poslušna djevojčica koja se uvijek znala prilagoditi situaciji ili si bila nemirno dijete koje je prštalo energijom?

Sjećaš li se igara kojih si se najradije igrala kao djevojčica, snova koje si sanjala?

Ponekad je lijepo prisjetiti se pod kojim si uvjetima odrasla i s kojim si se nadama i očekivanjima razvijala. Ponekad je lijepo usporediti gdje si bila nekad, a gdje si sada.

Kada možeš sagledati širu sliku svog života i smisao, tada razvijaš i svoju unutarnju snagu.

Svjesna da sama kreiraš svoj život, ne tražiš i ne čekaš odobrenje od vanjskoga svijeta da nešto promijeniš ili napraviš korak naprijed.

Ukoliko promišljaš o tome koliko njeguješ svoj aktivni životni princip ili svoju kreativnost sakrila iza svoje pasivnosti, ukoliko se ne možeš prisjetiti djevojčice kakva si bila, pozivam te na otvoreno besplatno predavanje ŽENSKA ENERGIJA – ŽENSKA SENZUALNOST koje će se održati 14. travnja u 18 sati u prostorijama CORS-a.

Više o predavanju možeš pronaći na početnoj stranici.

Prati me na Facebooku: @AuthenticaBySonja

 

O autorici:

Sonja
SONJA LOVRENOVIĆ, integrativni terapeut. Rođena 15. 10. 1976. Završila je pedagošku Akademiju, radila kao odgajatelj u dječjem vrtiću. Nakon rođenja drugog djeteta, završava četverogodišnji program Centra za integrativni razvoj i nakon toga dvogodišnji poslijediplomski studij. Kao integrativni terapeut djeluje već pet godina radeći individualna savjetovanja i vodeći radionice.

Komentiraj

Tvoja email adresa neće biti objavljena.