predavanje o ženskoj energiji

Predavanje Sonje Lovrenović, integrativne terapeutkinje Centra za integrativni razvoj, održat će se u petak 14. travnja 2017. od 18 do 19 h u prostorijama CORS-a (Centar Osobni razvoj i svjesnost), Slavonska avenija 3, Zagreb. Osigurano besplatno parkirno mjesto. Predavanje je otvoreno i besplatno uz obavezne prijave.

 

ŽENSKA ENERGIJA – ŽENSKA SENZUALNOST

Pitanja i teme koje ćemo otvoriti na predavanju su pitanja i teme koja se najčešće provlače u mojoj praksi i ujedno pobuđuju najviše zanimanja i rasprava u javnosti.

  • Što je ženska energija? Koje su karakteristike ženske energije u odnosu na mušku energiju?
  • Koje nasljeđe nosimo kao žene u svom obiteljskom polju? Koja smo uvjerenja o životu naslijedile od svojih predaka?
  • Kako se možemo povezati sa svojom ženskom energijom i osvijestiti svoju snagu?

Za mene je senzualnost osjećaj kada sam duboko povezana sa sobom. Kada se osjećam potpuno prisutno u svom tijelu, kada doživljavam i sebe i svijet punim srcem. Razvijajući vlastitu praksu kao integrativna terapeutkinja, susrela sam se s mnogim ženama. Od njih sam učila i zajedno smo se razvijale. Hvala svima koje ste dio mog životnog puta; toliko različitih priča, toliko različitih duša.

Bez obzira što je svaka duša imala svoj put i svoju priču, s vremenom sam primijetila da postoji dio za kojim svaka žena čezne (što svjesno, a što nesvjesno), a to je da bude “svoja”, povezana sa sobom, mekana, protočna, a u isto vrijeme moćna i sigurna u svoj put.

Svaka žena želi osjetiti i probuditi svoju žensku energiju. Želi biti autentična. Senzualnost je energija koju ne možemo mentalno integrirati, put do naše senzualnosti vodi kroz naše tijelo…

Kako sa sama otkrivala put svoje ženstvenosti i senzualnosti, istovremeno sam bila i fascinirana i inspirirana da budem voditeljica radionica, pišem blog, da u svom individualnom radu ponudim svoje znanje i iskustvo te da se i dalje razvijam kao terapeut.

Osim što ću iznijeti svoja iskustva, ostavljam ova pitanja otvorenima za raspravu za sve koji se žele aktivnije uključiti. Predavanje je besplatno i otvorenog tipa, no radi ograničenosti mjesta, potrebne su prijave. Svi sudionici predavanja dobit će dar iznenađenja!

PRIJAVI SE: