ljetni reatreat

Pridruži nam se u jedinstvenoj avanturi buđenja osjetila i istraživanja vlastite ženske moći:  ljetni retreat za žene SENZUALNOST & DIVLJINA od 10. do 14. lipnja 2017. godine u istarskom mjestu Krušvari.

Provocirat ćemo naša osjetila, istraživati poimanje sebe kao žene, iscjeljivati ona mjesta u nama koja nas još uvijek koče u življenju života iz suštine našeg ženskog bića, njegovati i opuštati tijelo i um, krijepiti naš duh, plesati, učiti, družiti se i odlično zabavljati!


SENZUALNOST & DIVLJINA – O PROGRAMU


Program će se odvijati kroz četiri dana, između doručka i ručka, te navečer. Svako jutro uživat ćemo u zajedničkoj meditaciji i radionicama na kojima ćemo kroz pokret i ples upoznavati kvalitetu svoje ženske energije, proširivati iskustvo bivanja u vlastitom tijelu i povećavati svoj kapacitet za senzualnost i otvorenost.

Navečer nas očekuju vođena druženja u krugu žena, moćni rituali u kojima ćemo se još bolje povezati sa sobom i svojom ženskom biti, energetske vježbe, istraživanje eteričnih ulja i mogućnosti primjene za njegu našeg divljeg duha, vizualizacije, priče i predavanja o različitim temama važnima za našu žensku prirodu.
Vrijeme između predviđeno je za individualne programe i tretmane masaže, izlete ili jednostavno opuštanje, bivanje sa sobom, druženje i uživanje u trenutku.


SMJEŠTAJ: PRIVATNO IMANJE U MJESTU KRUŠVARI


Program će se održavati na privatnom imanju u mjestu Krušvari u središnjoj Istri, gdje ćemo biti i smještene. Naša vila raspolaže dvokrevetnim sobama, kuhinjom za pripremu objeda i vanjskom kuhinjom, te bazenom i prostranom okućnicom gdje će se održavati dio programa.

U cijenu programa uključen je zdravi okrepljujući zajutrak koji ćemo pripremati svaki dan. Ostale obroke možemo također pripremati sami, po želji, a na raspolaganju su nam i lokalne konobe i restorani.

 

INFO, PRIJAVE, REZERVACIJE


Za prijave i uplate akontacije do 28. travnja 2017. godine – 1800 kn
Za prijave i uplate akontacije nakon 28. travnja 2017. godine – 2000 kn
NAPOMENA: U cijenu su uključena 4 noćenja na privatnom imanju i program SENZUALNOST & DIVLJINA prema rasporedu. U cijenu nisu uključeni troškovi puta, hrane, individualnih tretmana i ostali osobni troškovi.

Bespovratna akontacija iznosi 600 kn i njome se rezervira mjesto za sudjelovanje u programu. Ostatak iznosa potrebno je uplatiti najkasnije do 01. lipnja 2017. godine.


Osjećaš li se pozvano, ne dvoji, poslušaj taj zov iznutra i prijavi se odmah!
PRIDRUŽI NAM SE U OVOJ AVANTURI I DOŽIVI LJETOVANJE O KOJEM ĆEŠ JOŠ DUGO PRIČATI! Tvoje voditeljice i organizatorice su Sonja Lovrenović, integrativna terapeutkinja i Kristijana Vučetić, njegovateljica divljeg duha.

 

OŽIVLJVANJE NAŠE BITI I BUĐENJE AUTENTIČNOSTI


„Putem predavanja, radionica i kroz individualni rad (za one koje se odluče) potaknut ću vas da osvještavate prisutnost i život u vlastitom tijelu, a kroz pokret, ples i disanje da osvještavate stanja i emocije kroz koje ćemo prolaziti.

Na taj ćemo način oživljavati našu esenciju i buditi vlastitu autentičnost. Osim buđenja naše esencije i ženske energije, bavit ćemo se nesvjesnim uvjerenjima koja nosimo kroz život kao žene: Što za mene znači biti žena? Imam li povjerenja u život? Tko sam ja iza svih uloga koje nosim?

Kada jednom otvorimo vrata naše unutarnje mudrosti, boje i mirisi se počinju vraćati u naš život, životni izbori i odluke postaju svjesnije kreirani, a život prestaje biti samo borba, već postaje i mjesto užitka. Povezati se s mjestom užitka u sebi čini naš život smislenijim, što je jedna od temeljnih potreba ljudskih bića.“ Sonja

 

SLOBODA BIVANJA, OSJEĆANJA I PERCEPCIJE


„Probuditi divljinu u sebi za mene znači prisjetiti se naše stvarne prirode. Izaći iz uloga koje smo pristale igrati zato jer je to od nas tražila predstava života i ući u jednostavnost postojanja, dozvoljavajući si biti sve ono i baš onakve kakve u tom trenutku jesmo. To je ultimativna sloboda kakvu želim da svi zajedno iskusimo na ovom putovanju.

Sloboda bivanja i izražavanja bez cenzure, dozvola da našim tijelima nesputano teku impulsi života, bivanje budnom, osjetljivom, osjećajnom, protočnom i prisutnom

Sloboda osjećanja i percepcije svega što je živo u nama i oko nas. Iz takvog osjećaja nesputane slobode i prihvaćanja svega što jesmo izranja naša moć, izranja svijest o vlastitoj vrijednosti i ulozi koju imamo u ovom orkestru života. Ali da bi smo mogle vidjeti život iz te perspektive potrebno je ponekad izaći iz okvira svakodnevice i doživjeti prije svega fizičku slobodu i odmak od zatvora u kojem je utamničen naš divlji duh, a onda kroz buđenje našeg receptivnog tijela i osjetila, iskusiti život prepun zaboravljenih senzacija.

Moja misija na ovom ljetovanju je da vam pomognem prisjetiti se ljepote življenja u slobodi i nesputanosti i potaknem vas na buđenje zaboravljenih dijelova vašeg svetog, ženskog bića.“ Kristijana

Za sve vas koji ste zainteresirane, ali još niste sigurne biste li nam se pridružile ili ne, dobrodošle ste poslati svoja pitanja i pokazati nam vašu zainteresiranost na niže navedenevkontakte. Tijekom travnja organizirat ćemo neformalno druženje sa svim zainteresiranima, gdje ćete nas moći bolje upoznati i pitati sve što vas zanima.

 

KONTAKTI


Kristijana – kristijana@povratakdivljezene.com, 098 1338 341
www.povratakdivljezene.com

Sonja – sonja.lovrenovic@gmail.com, 091 7699 620
http://sonja-lovrenovic.from.hr/