27

Predstavljam vam svoj novi ciklus radionica pod nazivom ŽENSKA SENZUALNOST.

ŽENSKA SENZUALNOST je kombinacija otvorenih predavanja i radionica namijenjenih djevojkama i ženama

Prva radionica u ciklusu imala je na početku teoretski dio koji je bio besplatan i koji je dao mogućnost da doživite energiju ženske grupe i osjetite želite li biti njen dio.

Teme koje otvaramo na predavanjima omogućuju da bolje razumijemo i prihvatimo sebe i nesvjesna uvjerenja koja nosimo kao žene, poput:

  • kakav je moj kapacitet za žensku senzualnost koji nosim u tijelu?
  • što je to ženska senzualnost i na koji način je ona kulturološki uvjetovana?
  • sramim li se svoje senzualnosti?
  • koje nasljeđe nosim kao žena u svom obiteljskom polju?
  • koja su uvjerenja o životu, ljubavi i svom tijelu nosile moja mama, baka, prabaka…

To su ujedno teme kojima se bavim sa  ženama i kao individualni terapeut, stoga mi se javite ako osjećate potrebu razgovora na tu temu.

ZAŠTO CIKLUS OD 4 RADIONICE?

Svaki ciklus sastoji se od 4 radionice i 4 različite teme, s tim da se na svakoj prvoj radionici ciklusa ima prilika proći BESPLATNO UVODNO PREDAVANJE nakon čega je lakše prepoznati da li je ova radionica prostor i mjesto za vas i želite li dublje uroniti u sebe i ostati na iskustvenom dijelu.

Na prvoj radionici, 24. rujna 2017. godine, “Ja u mom tijelu” istraživali smo dah i pokret uz glazbu, osvještavali što osjećamo u svom tijelu (ugoda, napetost, neugoda…) i koje senzacije naše tijelo nosi, te koliko je energija senzualnosti bliska našem tijelu.

Na drugoj radionici, 16. studenog 2017. godine, “Ja u kontaktu” ponovo se vraćamo na osjećaj sebe u svom tijelu i osvještavamo možemo li biti u kontaktu s drugom osobom, noseći pri tome svoju senzualnost? Možemo li primiti podršku od druge osobe? Možemo li dati podršku drugoj osobi ne gubeći pri tome svoju individulanost?

Na trećoj radionici 14. prosinca 2017. godine “Otvaranje srca”, istražujemo možemo li hodati kroz svijet otvorene i mekane i u senzualnosti bez straha od ranjavanja, kako možemo biti snažne i u svojoj nježnosti i kako se povezati s tim mjestom unutar sebe.

Lokacija 3. radionice: CORS – Centar Osobni Razvoj i Svjesnst; Slavonska avenija 3, Zagreb. Zabilježete svoje zanimanje/dolazak putem Facebook događaja.

Četvrta radionica: “Moja zdjelica, moja senzualnost”, kao kruna svega vodi nas do zdjelice kroz meditaciju i posebne vježbe posvećene protoku naše ženstvenosti, kreativnosti i užitka u život. Kada i gdje? IPD centar,  Zagreb, 18. siječnja 2018. godine, od 18 do 21.15 sati.

TEORIJSKA PODLOGA RADIONICA:

Radionica ŽENSKA SENZUALNOST koristi temeljne postavke i iskustveni radij područja tjelesno orijentiranih terapija, te disanje i spontani pokret uz ritam. Osvještavanjem disanja, osvještavamo i prisutnost u vlastitom tijelu i postajemo svjesniji finijih senzacija koje naše tijelo može nositi i kroz to suptilne ženske energije i ženske senzualnosti.

Zašto koristimo spontani pokret uz glazbu?

Naime, još od pradavnih vremena spontani se pokret (ples) koristio da bi ljudska bića mogla dostići promijenjeno stanje svijesti. Kada smo sposobni osjetiti život u vlastitom tijelu, sposobni smo i otpustiti uloge koje nosimo i povezati se s vlastitim srcem i autentičnim jastvom. U takvom stanju naša energija postaje finija, a naše tijelo mekanije, opuštenije i senzualnije. Kada jednom prepoznamo energiju ženske senzualnostikoju nosimo u tijelu, gradimo kapacitet za život s mnogo više užitka. Kroz taj proces u svoj svakodnevni život unosimo više senzualnosti i mekoće i postajemo autentičnije kao žene.

Na radionicu je potrebno doći u laganoj i udobnoj odjeći.

Radionica traje od 18-21.15h, a kotizacija iznosi 250 kn i plaća se prije početka radionice.

 Kontakt: